Atmosvuur (EBOEK)

R470,00
In voorraad
ISBN
9781485901969
Formaat: EPUB
Publikasie datum: 2024-09-01
Links
Hierdie boek is ’n universele gids oor alles wat Jan Braai tans oor braai weet. Dit is ’n viering van hierdie wonderlike Suid-Afrikaanse tradisie waaraan 15–20 miljoen Suid-Afrikaners elke jaar op 24 September op Nasionale Braaidag deelneem. Om hierdie kulturele gebeurtenis se 20ste herdenking te vier het Jan Braai meer as 200 resepte bymekaargesit wat oor ’n houtvuur gaargemaak en daar langsaan geniet kan word. Die boek is in 20 hoofstukke verdeel en sluit resepte in vir tradisionele gunstelinge soos klassieke potjies, steaks, burgers en ribbetjies, tot minder konvensionele geregte wat op die braai voorberei word, soos pasta, pizza, slaai en nagereg. Elke gereg is smaaklik en die meegaande fotografie sal jou mond laat water en jou familie en vriende geesdriftig op ’n samekoms langs die vuur laat aandring terwyl jy jou braaivaardighede ten toon stel. Jan Braai se duidelike instruksies en nugter houding teenoor die braaikuns sal verseker dat selfs groentjiebraaiers hierdie resepte maklik baasraak. Daar is iets vir almal in hierdie boek, en die maklik verkrygbare bestanddele beteken dis verspot maklik om die maaltye saam te stel, aangesien die meeste items waarskynlik reeds byderhand is, of met min moeite of ’n vinnige rit na die supermark in die hande gekry kan word. Inhoud: Inleiding; Ontbyt; Die Hamburger; Steak; Periperi-hoender; Pasta en Pizza; In Die Kole; Direkte Hoë Hitte; Direkte Lae Hitte; Smoor en Braai; Hoe om te Spitbraai en ’n Balieroker te Gebruik; Pap; Klassieke Potjies; Kerriepotjies; Internasionale Potjies; Seekos; Wildsvleis en Voëls; Sop; Brood; Nagereg; Wanneer Jy Erg Huis Toe Verlang; Resep-indeks
Meer inligting
Publikasie Datum 01 Sep. 2024
Formaat EPUB
Skrywer Jan Braai
Skryf jou eie resensie
Slegs geregistreerde gebruikers kan resensies skryf. teken in of skep 'n rekening